Skip to main content

Szállítás/Fizetés

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

INGYENES csomagátvétel a győri Pure Gold Mintabolt és Egészségközpontban!

(9024 Győr, Baross Gábor út 44/B)

 SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

1. Házhozszállítás futárszolgálattal – GLS Futárszolgálat

Csomagját a GLS futárszolgálat munkatársai szállítják ki Önnek, a megadott szállítási címre, mely lehet akár az otthona, vagy munkahelye is. A kiszállítás hétköznap 8-17 óráig történik. Pontos idő meghatározása nem lehetséges! A GLS Futár egyszeri sikertelen kézbesítés esetén a értesítőt hagy a megadott címen a következő kiszállítás időpontjának pontos megjelölésével. A GLS futárnál, lehetősége van az utánvét összegét bankkártyával is kifizetni.

Kiszállítási idő: 1-2 munkanap

Szállítási díj: 1.490 Ft, Ingyenes szállítás: 14.990 Ft vásárlás felett!

 

2. GLS Csomagponti átvétel

Válasszon egy GLS CsomagPontot, amely útba esik Önnek!  A legtöbb GLS CsomagPonton bankkártyával is fizethet. Célszerű ezt a szállítási módot választani, amennyiben nem tud a Futárszolgálathoz igazodni. Miután a Futárszolgálatnak átadtuk a csomagot, a továbbiakban nem áll módunkban a kiszállítási feltételeken módosítani (pl. fizetési mód).

Kiszállítási idő: 1-2 munkanap

Szállítási díj: 990 Ft, Ingyenes szállítás: 14.990 Ft vásárlás felett!

 

3. INGYENES Személyes átvétel a Győrben

Csomagját a győri Pure Gold Mintabolt és Egészségközpontban is átveheti, díjmentesen.

Cím: 9024 Győr, Baross Gábor u. 44/A.

Fontos információ! Kérjük a csomagot átvételkor szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés (hiány) esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni! Fontos információ! Kérjük a csomagot átvételkor szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot.

Amennyiben megrendeléskor a megjegyzés mezőben a szállítással kapcsolatos információt ad meg, azt a Futárszolgálat felé továbbítjuk (pl. telefonhívást kér). A Futárszolgálat nem cégünk alkalmazottja, így csak a csomag kézbesítéséért felelős, másban nem jogosult eljárni.

Amennyiben a Futárszolgálatnak átadtuk a csomagot, úgy már nem áll módunkban a kiszállítási feltételeken módosítani (pl. fizetési mód-, kiszállítás napjának megváltoztatása).

FIZETÉSI MÓDOK

1. Utánvételes fizetés

A megrendelt termékeket a csomag átvételkor kell kifizetnie a Futárnak. A GLS futárnál, lehetősége van az utánvét összegét bankkártyával is kifizetni.

2. Átutalásos fizetés

A vásárlás összegét, átutalással is kiegyenlítheti. A megrendelt terméke(ke)t az összeg beérkezése után adjuk fel Önnek. Kérjük, a következő bankszámlaszámra utalja a vásárlás összegét: Raiffeisen Bank  IBAN HU90 1209 6736 0159 5286 0010 0007 SWIFT: UBRTHUHB
(Vitamin Trade Kft.). Az átutalás közlemény rovatában kérjük tüntesse fel a megrendelés számot, illetve a Megrendelő nevét.

Csomag visszaküldési cím: Vitamin Trade Kft. 9024 Győr, Baross Gábor u. 54. B. ép.